O echipă creativă

Înainte de fapte, câteva cuvinte…

Suntem o agenție specializată în Social Media, Web Design și Graphic Design. Povestea noastră este simplă. Iubim ceea ce facem și facem ceea ce iubim, iar acest fapt a reușit să adune în Portofoliul nostru multe proiecte de succes.

Am creat MyCo Social Media din plăcerea de a comunica și de a ajuta afacerile mai mici sau mai mari să își transmită corect și concret poveștile și mesajele în mediul online. Se întâmpla în urmă cu 2 ani, iar de atunci până în prezent am spus multe povești, toate adevărate.

Ce ne recomandă? Experiența, creativitatea, profesionalismul, implicarea și disponibilitatea. Asta înseamnă că suntem prezenți cu idei, implicați și dedicați business-urilor pe care le promovăm în online. Conduși de aceste principii, reușim în permanență să implementăm proiecte și strategii care să ofere un plus de valoare brand-urilor pentru care lucrăm.

Mihai

The Connection

Legatura dintre clienți și echipa creativă, este persoana care construiește relații și vine cu soluții profesioniste la nevoile clienților.

Corina

The Chef

Coordonează departamentul de Social Media. Este cu mintea și sufletul la Copywriting, Web Copywriting și Rețele Sociale de peste 10 ani.

Ioana

The Sous Chef

Jurnalist transformat într-un Social Media Manager talentat în fața căruia Rețelele Sociale rămân fără secrete.

Beatrice

The Code Girl

Tipa care are un cod pentru fiecare nevoie a clientului.

Vali

The Shooter

Fotograful potrivit la cadrul potrivit.


Adi

The Grapher

Graficianul care dă formă și culoare ideilor creative.